FELELŐSEN MAGADÉRT

FEME Szalon – beszámoló 3. rész

Kétszemközt önmagunkkal     

Ahhoz, hogy a női egészségvédelmet övező tabukat ledönthessük, fontos, hogy szánjunk magunkra időt, nézzünk szembe a problémáinkkal. Ne zárjuk a gondjainkat fiókba, hiszen a gyógyuláshoz, a megoldáshoz vezető út első lépése a felismerés.

Ezt szimbolizálja a Felelősen Magadért Egyesület installációja, mely a FEME Szalon eseményen került bemutatásra. A szakértők segítségével megálmodott interaktív „női-műhely” egy olyan különleges női budoár, melyben az önmagunkra szánt intim pillanatokat tudjuk megidézni, ahol néhány perc erejéig a saját jelenükben, kétszemközt lehetünk önmagukkal.

3 FEME Szalon 20190529 005

A hálószobai fésülködőasztalnál helyet foglalva szembe nézhetünk önmagunkkal, a tükörben megjelenő személyes bókok pedig segítenek abban, hogy teret engedjünk nőiességünknek, meglássuk saját szépségünket és megfigyeljük a testünk jelzéseit is. Fontos hogy ez a néhány perc csak önmagunkról szóljon: merjünk elmélyedni a saját belső gondolatainkban, és tegyük fel az eddig halogatott vagy elrejtett kérdéseinket. Akik beléptek a FEME Jelenbe, nemcsak a magukkal töltött idővel és a kedves bókkal, de a női egészség megőrzéséhez fontos jó tanáccsal is gazdagodtak.

 

FEME Szalon – beszámoló I. rész

FEME Szalon – beszámoló 2. rész

A honlapon található tartalmak egészségügyi információs és egészségnevelő célt szolgálnak, nem helyettesítik a szakemberrel történő személyes konzultáció vagy vizsgálat szükségességét, ezért tünetek, kérdés esetés minden esetben forduljon szakorvoshoz.